Call +91 8588833928


Ques 1. Do I need an account to make a purchase?
Ans. No, it’s not necessary to create an account before making a purchase on the site but is highly recommended, since it has its own advantages, such as –
  • You can make a purchase by only providing your email ID rather than filling necessary details, every time
  • You can track the delivery status of your order(s)
  • You can view the entire history of your past orders
  • You can subscribe to our weekly newsletter to stay in the know on Siddharth Opticals ’s new product
Ques 2. I forgot my login password. What do I do?
Ans. Please go to the login page and click on Forgot password. You will receive an email on your registered email id with instructions on creating a new password.
Ques 3. How can I register myself at our websites?
Ans. Just click on link “Sign up &” available on the upper right hand corner of every page on our website and follow the instruction– and it’s done!
Ques 4. How can I subscribe to or unsubscribe to the Alerts?
Subscribe:: To start receiving our alerts, all you need to do is sign up with us. Just enter your email ID and choose a password and leave the rest to us, you will never be left behind on the latest offers and promotions.

Unsubscribe: The usual way to do this is click on the “Unsubscribe” button at the bottom of each marketing email.

Placing an order

Ques 1. How do I place an order at our websites?
Ans. Placing an order on our websites is very easy! As you browse through our website, you can put the items in your Shopping Cart by clicking on 'Buy Now'. Log in with your email address and password, enter your shipping address and make the payment.

Alternatively, you can call us on our24X7:+91 011-4563-5023, to speak to our customer service agents. You may also choose to chat with us or simply email us at support@siddharthopticals.com and we will get in touch with you and will assist you with the order.

Tracking an Order

Ques 1. How can I track the status of my order?
Ans. We have a “check your order status” icon on the home page. All you need to do is enter your order number and your email ID to track the progress of your order.

Please note: Once your order is shipped, it takes 24 hours for the tracking no. to start working and showing details

Ques 2. Where do I find my order number?
Ans. The order number is sent to you on your registered email id and phone number once the order is successfully placed. Alternatively, you can also find the same under Order History in My Account section.

MY Account

Ques 1. What is My Account?
Ans. My Account is your one stop for all the information related to your past, current and future purchases on our websites. It holds information like order history, order status and shipping addresses.
Ques 2. What is a shopping Cart?
Ans. You enter a shop, pick items, drop them in your shopping cart and proceed to the billing section to make the payment. On the website, there is a virtual shopping cart which holds all the items that you wish to purchase. You always have an option to review and delete items which you have selected from the shopping cart.
Ques 3. Can I add items in the shopping cart and buy them at a later date?
Ans. We offer all our products at a very competitive price, we highly recommend that the product that you like, buy it immediately. Holding the product for a later date purchase is not possible.
Ques 4. How safe is it to transact through credit/debit card or internet banking at our websites?
Ans. You can be assured that our websites offers you the highest standards of security currently available on the Net so as to ensure that your shopping experience is private, safe and secure. You need not worry about your card/banking information because your bank will authorize the credit card transaction directly without any information passing through us. In approximately 25-30 seconds (depending on your internet connection) your bank will issue an authorization number and the electronic receipt would be generated.
Ques 5. What are the payment options available on our websites?
Ans. our websites offers multiple modes of payment.
  • Debit card – Visa/MasterCard/Maestro
  • Credit Card – Visa/MasterCard  and also American Express
  • Internet Banking
  • Cash on Delivery (CoD)*
  • Cheque/DD
  • Cash

Please enter your pin code to check the CoD service at your location

Ques 6. Which debit cards are supported on our websites?
Ans.our websites supports Maestro, MasterCard and Visa cards.
Ques 7. Which banks are supported under internet banking option?
Ans. We accept almost all banks under internet banking:
Ques 8. What is Cash on Delivery?
Ans.Cash on Delivery is an option to pay for your purchase in cash at the time of delivery.
Ques 9. How do I pay via cheque/DD/bank deposit?
Ans.You may send us a cheque on the below address and once it clears, your order will be placed and dispatched to you!

Send Check to:
Deposit it in any SBBJ bank across INDIA
Account Name : Siddharth Opticals.

1. SBBJ Bank (A/C No. 51016656681)
1st Floor, Naraina Industrial Estate Phase-1, new delhi, 110028


Ques 10. I made a purchase on our websites, how do I know if the order was placed successfully or not?
Ans.Once a successful purchase is made, we send you confirmation order details via email and SMS on your registered email ids and mobile number respectively. If you are registered with Do Not Disturb registry (DND), you may not receive the SMS; in that case you may call/email/chat with us to know the exact status.
Ques 1. What is the estimated delivery time?
Ans.We try and ensure that the ordered products are delivered to you as soon as possible. Our Average delivery time is 3-4 days. We deliver all our products within 7-10 business days. *


Ques 2. Does our websites deliver outside India?
Ans.No! Currently we ship only in New Delhi, India.*

*Shipping charges apply for orders within Delhi.


Ques 3. Is it possible to request for a change of delivery address at any point of time after the order has been placed?
Ans.Yes! If the product has not being shipped out, we will be able to change the address; however, if the product has been shipped out changing the address is not guaranteed, but contact our customer service team to see the possibility of redirecting the package.
Ques 4. I had placed an order 2 days ago. Now, I have to leave on an urgent trip. Can you please hold the delivery until I get back?
Ans.Absolutely! Please call our customer care team, which is open 24 hours on all days of the week. If the consignment has already been shipped then we may not be able to hold the delivery.


Ques 1. I have some suggestions with regards to your service. Where should I post it?
Ans.We welcome all suggestions and actively work on the feasible ones to serve you better. If you have some, please send them to us at support@siddharthopticals.com
Ques 2. How do I reach your customer support?

You may call us at 24X7:+91 011-4563-5023

Email us at : support@siddharthopticals.com

You may also chose to chat with us

Our dedicated customer team is available 24/7 for your help!

Ques 3. I stay near your office. Can I visit your office to buy what I want?
Ans.You are more than welcome to visit us at our office for a tour. We would not be able to give the products to you right away, even from the office. Instead, you can buy the products on our websites, from the comfort of your home. We promise to deliver them to you as soon as possible.


Ques 1. What are Discount Coupon ?
Ans.Discount coupons are additional points that customer earns by signing up on siddharthopticals.com or though other marketing schemes.
Ques 3. How can I redeem Discount Coupon ?
Ans.These Discount Coupon can be redeemed at the time of purchase to get additional discounts on the final amount.
Ques 4. What are the Terms and Conditions to use these reward points ?
  1. You can use discount coupon while placing an order.